skip to Main Content

Καλωσορίσατε στο Fast & Light project!

  • Νέα
Parnitha mountain

Είμαστε μία ομάδα που λατρεύουμε τις ορεινές πεζοπορικές εξορμήσεις, και θέλουμε να σου μεταδώσουμε το πάθος μας για αυτές.

To project Fast & Light γεννήθηκε μέσα από την αγάπη του ιδρυτή μας, Ιωάννη Πουλόπουλου για την φύση, τις πεζοπορικές διαδρομές και την ανάγκη του να πηγαίνει πάντα ένα βήμα παραπέρα. Είναι ένα project που βασίζεται στο μοίρασμα και τη δημιουργία δεσμών με τη φύση, τους άλλους, τον εαυτό μας.

Διοργανώνουμε ιδιωτικές ή ολιγομελείς αποδράσεις στα βουνά της Ελλάδας, για να ξεφύγουμε από τον ασφυκτικό κλοιό της καθημερινότητας και να αναζωογονηθούμε μέσα από σύντομα ή πολυήμερα tours στη φύση.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας και τις αμέτρητες πεζοπορικές διαδρομές που έχουμε πραγματοποιήσει, μας έχει δοθεί η δυνατότητα να ανακαλύψουμε σπουδαία τοπία της ελληνικής φύσης, που συχνά μένουν αθέατα. Η εμπειρία μας αυτή, μας οδήγησε να αποκτήσουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη φύση και τα ελληνικά βουνά. Μέσα από αυτή τη σχέση δεν μπορούν παρά να αναδύονται αισθήματα θαυμασμού, πληρότητας και σεβασμού. Συνειδητοποιούμε συνεχώς την αλληλένδετη σχέση που έχουμε με τη φύση και τη σημασία που έχει η προστασία της. Αυτή τη σχέση και αυτή την εμπειρία θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου. Μέσα από μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένες διαδρομές και εξορμήσεις, έχουμε στόχο να σε καθοδηγήσουμε στα ελληνικά τοπία, με ασφάλεια.

Θέλουμε η εμπειρία να σου μείνει αξέχαστη. Πρόθεσή μας είναι να μεταδώσουμε και σε σένα το πάθος μας για την προστασία της φύσης και των ελληνικών βουνών και έτσι να αποκτήσουμε ένα ακόμα σύμμαχο σε αυτή τη μάχη.

Back To Top